Plimbari cu barca- traseu prestabilit

Plimbari cu barca- traseu prestabilit

Va invitam la plimbari de agrement, cu ambarcatiunea, insotiti de ghid, pe urmatorul traseu: Orsova, Tabula Traiana, Cazanele Mici cu opriri pentru poze si pentru informatii turistice la Chipul lui Decebal si Manastirea Mraconia, Cazanele Mari cu opriri la Pestera Ponicova si Grota Veterani.
Costul acestui traseu este de 50 ron/pers/plimbare. Copiii cu varsta sub 3 ani nu platesc bilet, iar cei cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani beneficieaza de o reducere de 50 procente. durata traseului este de aprox 2 ore, capacitatea maxima a ambarcatiunii fiind de 12 persoane.

Protocoalele de colaborare cu alti conducatori de ambarcatiuni ne permit sa va oferim acest serviciu, si pentru grupuri mari, de peste 50 de persoane

inchirieri barca 2

Inchirierea cu ora a ambarcatiunii

Acest serviciu se poate concretiza intr-una din cele doua forme ale sale: cu echipaj(conducator ambarcatiune) atunci cand niciunul dintre turisti nu detine certificat de conducere ambarcatiune, ori nu doreste aceasta. Tariful este de 250ron/ora fara sau cu echipaj si rezervarea se face cu 48 ore in avans. In cazul in care doriti inchirierea barcii fara echipaj, unul dintre membrii grupului trebuie sa dovedeasca detinerea permisului necesar pentru a conduce salupa.
In ambele cazuri, daca alegeti acest mod inedit de a va bucura de frumusetile nedescoperite ale Clisurii Dunarii, veti fi stapanul deplin al organizarii  excursiei, atat din punct de vedere al traseului cat si al timpului petrecut pe apa.

Excursii pe munte

Excursii pe munte

Prin imprejurimi, in zone virgine unde numai cu barca se poate ajunge. la pas ori cu bicicleta(maxim 5) veti putea construi amintiri spectaculoase prin padurile montane.

Family party

Family party

Vrem sa va bucurati de emotiile si de trairile pe care doar aceste imprejurimi le poate oferi. Nu stiti cum sa va suprindeti familia si pe cei dragi? Cum ar fi daca ati putea beneficia de experienta unei petreceri pe barca ? Noi putem organiza totul. Venim la pachet cu tot ce este necesar pentru ca dumneavoastra sa va bucurati si sa petreceti momente de neuitat impreuna cu familia. Va oferim atat barca cat si personalul care se va ocupa de servirea mesei si restul detaliilor si totodata distractie cat cuprinde, totul pentru ca dumneavoastra sa plecati de aici cu amintiri placute, si pentru ca vrem ca data viitoare sa veniti cu drag pe acest taram mirific.

Transport la/de la pensiuni

Transport la/de la pensiuni

Fiindca va dorim un sejur cat mai agreabil, suntem flexibili si onoram cu placere preluari de grupuri de turisti de la chiar pensiunea unde sunt cazati si , in functie de preferinte stabilim impreuna traseul pe care urmeaza sa-l parcurgem.

Sporturi nautice

Sporturi nautice

Oferim sprijin iubitorilor de sporturi nautice, pentru a-si satisface apetitul catre adrenalina, catre experiente inegalabile, de neuitat. in acest caz programarea trebuie facuta cu minim 48 ore in avans.

Intalniri team-building

Intalniri team-building

Pentru cei care vor sa imbine munca si placerea,  pentru cei care vor ca echipa lor sa se uneasca, sa se descopere mai bine si au nevoie de un cadru deosebit, organizarea unui mic team-building pe Dunare este cea mai inedita si distractiva optiune.
Tarifele sunt identice cu cele prevazute pentru inchiriere ambarcatiune, dar minim 2 ore. de asemenea rezervarea trebuie solicitata cu minim 24 ore inainte.

Petrecere pe barca

Petrecere pe barca

Va propunem experienta unica a organizarii unui eveniment, a unei petreceri private chiar pe ambarcatiune.
Intrucat pentru modularea spatiului necesar desfasurarii in conditii optime a evenimentului este nevoie de un timp de pregatire, se cere ca rezervarea sa fie facuta cu minim 48 de ore in avans.
Tariful este identic cu cel propus pentru inchirierea cu ora, conditia este insa ca aceasta sa fie pentru minim 2 ore.