Croaziere in Cazanele Dunarii

clisura dunarii 2

Croaziere in Cazanele Dunarii

clisura dunarii 2

Tainice, romantice, incantatoare si magice, plimbarile cu barca in aer liber, se afla mereu in topul preferintelor, atunci cand doresti sa te bucuri de relaxare si sa petreci mai mult timp impreuna cu familia.
Noi va uram bun venit intr-unul dintre cele mai impresionante locuri din Romania, Cazanele Dunarii, fiind un sector din Defileul Dunarii, ce s-a format la trecerea acesteia prin Muntii Carpati.
Ce poate fi mai spectaculos decat sa admiri cum Dunarea navaleste muntele si se incovoaie, scufunzandu-se pana la Portile de Fier.
Prin acest cuprins merginit de Dunare si inconjurat de munti , noi va oferim privilegiul de a va bucura de acest spectacol al naturii , fie ca doriti o plimbare relaxanta cu barca, fie ca doriti sa inchiriati barci pentru anumite petreceri, private sau cu familia si teambuilding-uri.
De altfel, atunci cand nu suneti sigur de activitatile pe care le puteti desfasura pe acest pamant stravechi, noi venim cu idei in ajutorul dumneavoastra.
Va recomandam unul dintre traseele turistice din zona Cazanele Dunarii, aftel va veti putea relaxat in timp ce admirati domeniul protejat Cazanele Mari si Cazanele Mici, urmand Tabula Traiana, locul unde este amplasata o placa memoriala ridicata de catre imparatul Traian, in cinstea victoriei Imperiului Roman asupra regatului dac.